9ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων

Σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων και την Περιφέρεια Κρήτης

Τόπος: Πνευματικό Κέντρο Χανίων, Χανιά
Ημερομηνία: 29-30 Απριλίου 2022

Το 9ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) θα πραγματοποιηθεί-εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν-την Παρασκευή 29 Απριλίου και το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 στα Χανιά σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων (ΔΣΧ). Εγγραφές συνέδρων γίνονται ηλεκτρονικά στο 9syn.eed@gmail.com

Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ.

Δείτε ενδεικτική λίστα ξενοδοχείων εδώ.

Δείτε την πρόσκληση του Συνεδρίου εδώ.

Ηλεκτρονική υποβολή papers και ηλεκτρονικές εγγραφές Συνέδρων στο 9syn.eed@gmail.com

Πρόσκληση Υποβολής Ανακοινώσεων-Μελετών μέχρι Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022.

Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΩΝ (ΕΕΔ) διοργανώνει το 9ο ετήσιο επιστημονικό Συνέδριό της με πρόσκληση υποβολής papers το 2022 δια ζώσης, τηρουμένων των μέτρων προστασίας για τη διασπορά της πανδημίας Covid-19. Στο πλαίσιο αυτό, η τοποθεσία διεξαγωγής του 9ου ετήσιου επιστημονικού Συνεδρίου, καθώς και η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής του θα ανακοινωθούν τους επόμενους μήνες.

Ο προγραμματισμός μας είναι το Συνέδριο να πραγματοποιηθεί δια ζώσης την Παρασκευή 29 Απριλίου και το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 εκτός Αθηνών. Το ετήσιο επιστημονικό συνέδριο, που συνδιοργανώνεται με τους τοπικούς Δικηγορικούς Συλλόγους, έχει καθιερωθεί ως η ετήσια «γιορτή του Δημοσίου Δικαίου», ως ο χώρος επιστημονικής συνάντησης και εποικοδομητικής ανταλλαγής απόψεων των Μελών της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ) από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Προσκαλούνται όλα τα Μέλη της Ένωσης να συμμετάσχουν ως Σύνεδροι. Προσκαλούνται, επίσης, να παρακολουθήσουν το Συνέδριο όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το Δημόσιο Δίκαιο, το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, το Οικονομικό Δίκαιο και την Δημόσια Διοίκηση. Η συμμετοχή των ομιλητών (που πρέπει όλοι να είναι ταμειακά ενήμερα Μέλη της Ένωσης) και των συνέδρων είναι δωρεάν. Στους Συνέδρους θα χορηγηθεί ηλεκτρονικά το Βιβλίο (E-book) με τα επιστημονικά άρθρα επί των ομιλιών του 8 ου Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά τον Μάρτιο του 2021.